Vitamunda

Darm Detox is een handelsnaam van Vitamunda Nederland BV. Vitamunda brengt hoogwaardige voedingssupplementen op de markt. Alleen de beste producten in hun segment komen na uitgebreide research in ons assortiment. De naam Vitamunda is samengesteld uit de Latijnse woorden Vita, wat leven betekent en Munda, wat zuiveren betekent. Ons doel is producten op de markt te brengen die zorgen dat het lichaam zo optimaal mogelijk functioneert.

Kwaliteit en innovatie
Met een team van therapeuten met o.a. kennis van orthomoleculaire voedingstherapie, detoxen,  bio-resonantie en natuurgeneeskunde hebben we veel kennis in huis om de beste producten te selecteren en te onderzoeken. Enkel producten welke zich in de praktijk onomstotelijk hebben bewezen beiden wij hier aan. Tevens laten we producten zelf produceren zodat ze precies de samenstelling hebben voor de meest optimale werking en met de meest zuivere en natuurlijke ingrediënten.

Persoonlijke service
Ook in haar dienstverlening legt Vitamunda de lat hoog: de medewerkers van de klantenservice beantwoorden snel vragen en geven persoonlijke ondersteuning bij het kiezen en gebruiken van onze producten.

Contact formulier Darm Detox

12 + 13 =

Darm Detox

Bartolottilaan 43
3768GB Soest
Nederland
Tel: 035-5448752
Kamer van Koophandel: 64041816
BTW nr.: NL855498158B01
IBAN: NL63 INGB 0006 8872 44

Tips, ervaringen, nieuws en kortingsacties

Schrijf je nu in.

You have Successfully Subscribed!