De 2 dagen voor de start gingen gemakkelijk moet ik zeggen. het afbouwen was een eitje. De kuur; de eerste dag ging relatief eenvoudig. wel wennen aan de smaak, die maaltijd is niet echt lekker. maar denken aan gepureerde doperwten… ik wilde het perse puur houden, dus geen verstoren met ander eten of toevoegingen. de tweede dag was in de ochtend nogal zwaar. lastige grote boodschap gehad en de rest van de dag met tegenzin de maaltijden opgedronken, de rest ging wel. 3x schudden met de poeder en het water, dan blijft er nog wel een drab op zitten. Ik denk dat mensen dat vies vinden. de derde dag was een eitje en gebeurde er eigenlijk niets bijzonders. al met al alleen de 2e dag dus lastig. de 4,5l water op een dag is wel te doen. totaal wel aardig afgevallen (meer dan 3,5kg). het fijne gevoel wat in forums beschreven wordt heeft er natuurlijk ook mee te maken dat je in je middel een stuk slanker bent geworden. Er zal wel weer een paar kg bij komen, we zien wel. De film is er denk ik deels uit gekomen, dus dat zal ook wel goed komen.Verder is het buikje al een lange tijd niet meer zo bijna plat geweest. Dag na de kuur was ik volgens mij een stuk actiever dan normaal, m'n collega's vonden dit wel vervelend ? Ik ben nu weer wat rustiger, het is wat aan het normaliseren denk ik. Al met al blij dat ik het gedaan heb, maar sterkte aan de mensen die dit ieder half jaar willen doen. Vind dat toch wel wat heftig. Ik ben uiteindelijk dus helemaal tevreden!

De 2 dagen voor de start gingen gemakkelijk moet ik zeggen. het afbouwen was een eitje.

De kuur; de eerste dag ging relatief eenvoudig. wel wennen aan de smaak, die maaltijd is niet echt lekker. maar denken aan gepureerde doperwten…
ik wilde het perse puur houden, dus geen verstoren met ander eten of toevoegingen. de tweede dag was in de ochtend nogal zwaar. lastige grote boodschap
gehad en de rest van de dag met tegenzin de maaltijden opgedronken, de rest ging wel. 3x schudden met de poeder en het water, dan blijft er nog wel een drab op zitten. Ik denk dat mensen dat vies vinden.
de derde dag was een eitje en gebeurde er eigenlijk niets bijzonders.

al met al alleen de 2e dag dus lastig. de 4,5l water op een dag is wel te doen. totaal wel aardig afgevallen (meer dan 3,5kg). het fijne gevoel wat in forums beschreven wordt heeft er natuurlijk ook mee te maken dat je in je middel een stuk slanker bent geworden. Er zal wel weer een paar kg bij komen, we zien wel.

De film is er denk ik deels uit gekomen, dus dat zal ook wel goed komen.Verder is het buikje al een lange tijd niet meer zo bijna plat geweest.

Dag na de kuur was ik volgens mij een stuk actiever dan normaal, m’n collega’s vonden dit wel vervelend ? Ik ben nu weer wat rustiger, het is wat aan het normaliseren denk ik.

Al met al blij dat ik het gedaan heb, maar sterkte aan de mensen die dit ieder half jaar willen doen. Vind dat toch wel wat heftig.

Ik ben uiteindelijk dus helemaal tevreden!