Als puber had ik enorm last van jeugdpuistje. Hiervoor kreeg ik van de dermatoloog Clamoxyl (antibiotica) voorgeschreven wat ik 2 jaar constant heb geslikt. Daarnaast had ik anorexia en leefde voornamelijk op zoet zoals Engelse drop en ijs.

Dus mijn darmflora was door de combinatie van het gebruik van suikerproducten en antibiotica behoorlijk “ naar de knoppen”.

Later raakte ik geïnteresseerd in natuurgeneeskunde en sinds 30 jaar eet ik biologisch en leef voornamelijk van groenten, fruit, superfoods en diverse soorten olie. ECHTER mijn darmen werden niet beter. Niet door homeopathie, niet door de darmspoelingen, niet door bioresonantie en niet door pro-biotica. Na 2 keer om een half jaar de 3 daagse darmkuur te hebben gedaan met aanvullend Detoxine, Superbiotica en later Repaira erbij zijn mijn darmen enorm opgeknapt.

Poepte ik eerst “blubber” nu is het een stevige drol geworden die direct naar beneden zakt in de toiletpot. Moest ik eerder 3 keer bij opstaan naar de wc, nu is 1 keer genoeg. Moest ik eerder rennen bij aandrang , nu kan ik het bezoek aan toilet rustig een kwartier tot een uur uitstellen. Tegenwoordig wordt ik blij van een toilet bezoek terwijl ik er eerder gefrustreerd van werd.

Dit is niet in een paar dagen gebeurd. Langzamerhand is het steeds beter geworden, in de loop van ongeveer anderhalf jaar.

Voor je darm is niets beter dan bovengenoemde producten. Mijn zegen hebben ze.