Acupuncturist / Bioresonantie therapeut
Het meest opmerkelijke effect van de kuur, naast natuurlijk verbetering van de stoelgang (regelmatiger, en nu lichtbruin van kleur terwijl het altijd donkerbruin was) en een verbeterd herstelvermogen (Lyme en Herpes zijn nu beter behandelbaar, en ik ben minder vaak en minder lang moe), is eigenlijk dat ik geestelijk helderder ben. Ik ben stabieler en innerlijk een stuk rustiger. Ook kan ik duidelijk beter informatie opnemen, vasthouden en verwerken. De verbeterde opname capaciteit van mijn darmen komt kennelijk direct ook tot uiting in een verbeterde geestelijke opname capaciteit! Verder ben ik onder de indruk van de effectiviteit van de kuur. Bij geen enkele andere vastenkuur en darmreiniging (waar ik er vroeger veel van gedaan heb) komt de biofilm er uit. Door de positieve effecten ben ik ook nog een paar weken van de koffie afgebleven, en nu al een paar maanden vrijwel zonder alcohol. Toen ik weer wijn ging drinken voelde ik direct de volgende dag hoe veel minder fris ik was dus daar ben ik weer mee gestopt.

Het meest opmerkelijke effect van de kuur, naast natuurlijk verbetering van de stoelgang (regelmatiger, en nu lichtbruin van kleur terwijl het altijd donkerbruin was) en een verbeterd herstelvermogen (Lyme en Herpes zijn nu beter behandelbaar, en ik ben minder vaak en minder lang moe), is eigenlijk dat ik geestelijk helderder ben. Ik ben stabieler en innerlijk een stuk rustiger. Ook kan ik duidelijk beter informatie opnemen, vasthouden en verwerken. De verbeterde opname capaciteit van mijn darmen komt kennelijk direct ook tot uiting in een verbeterde geestelijke opname capaciteit!

Verder ben ik onder de indruk van de effectiviteit van de kuur. Bij geen enkele andere vastenkuur en darmreiniging (waar ik er vroeger veel van gedaan heb) komt de biofilm er uit. Door de positieve effecten ben ik ook nog een paar weken van de koffie afgebleven, en nu al een paar maanden vrijwel zonder alcohol. Toen ik weer wijn ging drinken voelde ik direct de volgende dag hoe veel minder fris ik was dus daar ben ik weer mee gestopt.