Bergen
Ik heb de 12 daagse kuur aangeschaft en dacht erbij dat ik wel zou zien hou lang ik het vol zou houden. Na de 1ste dag al vond ik in de wc een resultaat, nameijk 30cm “binnenband” waardoor ik direct gemotiveerd werd door te gaan met de kuur. Na de 10e dag ben ik gestopt omdat ik een feestje in het vooruitzicht had. Als ik terugkijk vond ik de kuur pittig omdat ik de shakes niet echt lekker vond (mijn man vond ze overigens prima te doen) Ik loste dit op door de shake in 1x naar binnen te klokken zodat ik deze niet hoefde te proeven. Iedere dag was weer een verrassing wat er in de pot zou liggen en iedere dag was het een heerlijke opluchting voor mijn lijf dan er weer een lange sliert biofilm lag. Ik heb al vele kuren etc, gedaan, maar deze overtreft wat mij betreft alles. Het is een zeer grondige reiniging die ik ieder mens zou willen aanraden. Ik moet er eigenlijk niet aan denken dat die vieze rotzooi nog in mijn lijf/darmen zou zitten. Ik ben ook heel blij dat hiermee ook de dunne darm gereinigd wordt en niet alleen de dikke darm zoals bij een darmspoeling. Kortom het is even doorzetten, maar het resultaat maakt dat meer dan waard.

Ik heb de 12 daagse kuur aangeschaft en dacht erbij dat ik wel zou zien hou lang ik het vol zou houden. Na de 1ste dag al vond ik in de wc een resultaat, nameijk 30cm “binnenband” waardoor ik direct gemotiveerd werd door te gaan met de kuur. Na de 10e dag ben ik gestopt omdat ik een feestje in het vooruitzicht had.
Als ik terugkijk vond ik de kuur pittig omdat ik de shakes niet echt lekker vond (mijn man vond ze overigens prima te doen) Ik loste dit op door de shake in 1x naar binnen te klokken zodat ik deze niet hoefde te proeven. Iedere dag was weer een verrassing wat er in de pot zou liggen en iedere dag was het een heerlijke opluchting voor mijn lijf dan er weer een lange sliert biofilm lag.
Ik heb al vele kuren etc, gedaan, maar deze overtreft wat mij betreft alles. Het is een zeer grondige reiniging die ik ieder mens zou willen aanraden. Ik moet er eigenlijk niet aan denken dat die vieze rotzooi nog in mijn lijf/darmen zou zitten.
Ik ben ook heel blij dat hiermee ook de dunne darm gereinigd wordt en niet alleen de dikke darm zoals bij een darmspoeling. Kortom het is even doorzetten, maar het resultaat maakt dat meer dan waard.