De Bilt
Dit werd mijn zoveelste darmreinigingskuur. "Ach, kan in iedergeval geen kwaad" dacht ik voor de evenzoveelste keer…..én ik was eerlijk gezegd best wel benieuwd geworden door al die verhalen over de '' biofilm' ! Aan het einde van de 2e dag maakte ik daar kennis mee, en ja…het was een belevenis om die troep dag na dag in de riolering te zien verdwijnen! Alleen de twee eerste dagen was ik wat uit mijn doen, beetje zeurderig in mijn hoofd, moe en uit mijn 'hum', maar nadat de Biofilm op gang kwam voelde ik mij steeds energieker en echt schoner worden. Geen moment heb ik honger gehad of buikkrampen. Mijn plan was om direct maar de 12-daagse kuur te doen. Echter op dag zeven had ik van het ene op het andere moment weerzin in de middagshake. Bij de eerste slok proeste ik het uit. Dit was voor mij het signaal om te stoppen.Die dag heb ik nog wel de tussendoortjes en de nacht-mix.genomen. Het was heerlijk om daarna weer gewoon te kunnen gaan eten! Wat heeft het mij nog meer opgeleverd buiten een schone darm? Het is nu 6 weken later en nog steeds heb ik geen enkele trek in zoete of vette voeding. Iets waarmee ik voorheen de laatste jaren regelmatig over de schreef ging. Chocolade (van die hele pure) waar ik dagelijks graag een stukje van luste, kan ik nu met een gerust hart voor mij op tafel zien liggen zonder er ook maar één moment naar te hunkeren! Doet me niks meer! Ik eet veel meer fruit, groenten en andere gezonde dingen en ben nóg matiger met vlees geworden. Al met al ben ik ruim 4 kilo afgevallen. Ik hoop dat in de toekomst misschien wat variatie in de maaltijd shakes te bedenken zijn. Iedere keer datzelfde goedje drinken, (wat overigens redelijk te doen was) werd na een paar dagen het enige minpuntje. Ik heb meer energie gekregen. Een goede reden om met de overige 5 doosjes de kuur t.z.t. te herhalen! Mooi product!

Dit werd mijn zoveelste darmreinigingskuur. “Ach, kan in iedergeval geen kwaad” dacht ik voor de evenzoveelste keer…..én ik was eerlijk gezegd best wel benieuwd geworden door al die verhalen over de ” biofilm’ !
Aan het einde van de 2e dag maakte ik daar kennis mee, en ja…het was een belevenis om die troep dag na dag in de riolering te zien verdwijnen!
Alleen de twee eerste dagen was ik wat uit mijn doen, beetje zeurderig in mijn hoofd, moe en uit mijn ‘hum’, maar nadat de Biofilm op gang kwam voelde ik mij steeds energieker en echt schoner worden. Geen moment heb ik honger gehad of buikkrampen. Mijn plan was om direct maar de 12-daagse kuur te doen. Echter op dag zeven had ik van het ene op het andere moment weerzin in de middagshake. Bij de eerste slok proeste ik het uit. Dit was voor mij het signaal om te stoppen.Die dag heb ik nog wel de tussendoortjes en de nacht-mix.genomen.
Het was heerlijk om daarna weer gewoon te kunnen gaan eten!

Wat heeft het mij nog meer opgeleverd buiten een schone darm?
Het is nu 6 weken later en nog steeds heb ik geen enkele trek in zoete of vette voeding. Iets waarmee ik voorheen de laatste jaren regelmatig over de schreef ging. Chocolade (van die hele pure) waar ik dagelijks graag een stukje van luste, kan ik nu met een gerust hart voor mij op tafel zien liggen zonder er ook maar één moment naar te hunkeren! Doet me niks meer! Ik eet veel meer fruit, groenten en andere gezonde dingen en ben nóg matiger met vlees geworden. Al met al ben ik ruim 4 kilo afgevallen.

Ik hoop dat in de toekomst misschien wat variatie in de maaltijd shakes te bedenken zijn. Iedere keer datzelfde goedje drinken, (wat overigens redelijk te doen was) werd na een paar dagen het enige minpuntje.

Ik heb meer energie gekregen. Een goede reden om met de overige 5 doosjes de kuur t.z.t. te herhalen!
Mooi product!